De Reisvoucher

De Reisvoucher

 • De voucher is één jaar geldig vanaf het moment van uitgifte.
 • U heeft een jaar de tijd om een nieuwe reis te boeken. De nieuwe vertrekdatum mag dus ook ná de geldigheid van de voucher zijn, zolang de boeking maar binnen een jaar na uitgifte is gedaan.
 • De uitgifte van de reisvouchers geldt tot 31 december 2020.
 • De voucher kunt u over meerder boekingen verspreiden
 • De voucher kan gebruikt worden bij een nieuwe of al bestaande boeking.
 • De waarde van de voucher is volledig gelijk aan de door u betaalde reissom.
 • Wordt de nieuwe reissom goedkoper, dan blijft het restbedrag op uw voucher staan.
 • De voucher is persoonsgebonden en is niet overdraagbaar
 • Zodra uw voucher is aangemaakt vindt u deze in uw e-mail, de code goed bewaren, wordt eenmalig verstrekt!

De vakantiebestemming ligt in een met Coronavirus besmet gebied. Kunnen wij de vakantie annuleren?

Dit valt niet onder de dekking van de annuleringsverzekering. De annuleringsverzekering dekt alleen met name genoemde evenementen die van persoonlijke aard zijn. Denk aan bijvoorbeeld overlijden of ziekte.

Wij wonen in een besmet gebied omdat het Coronavirus daar heerst en mogen nu niet reizen! Valt dit onder de dekking van de annuleringsverzekering?

Nee dit valt niet onder de dekking van de annuleringsverzekering. De annuleringsverzekering dekt alleen met name genoemde evenementen die van persoonlijke aard zijn. Denk aan bijvoorbeeld overlijden of ziekte.

Ik of een medereisgenoot is ziek geworden door het Coronavirus. Valt dit onder de dekking van de annuleringsverzekering?

Ja dit is gedekt en valt onder de volgende artikelen van de voorwaarden:

6.1.1 Overlijden, ernstige ziekte of ernstig ongevalletsel van verzekerde.
6.1.2 Overlijden, ernstige ziekte of ernstig ongevalletsel van familieleden in de 1e of 2e graad of huisgenoten van verzekerde.

Het is wel zo dat u moet annuleren op advies van een arts.

Mijn rechtsbijstand verzekering geeft aan dat ik de voucher niet aan hoef te nemen. Graag wil ik dus geld terug voor mijn annulering.

Er zijn bijzondere situaties denkbaar waarin het niet redelijk is om partijen te houden aan afspraken uit een overeenkomst. Indien de omstandigheden zodanig uitzonderlijk zijn, kan dit zelfs bepalingen uit de wet opzijzetten. De coronacrisis, de onvoorziene ontwikkelingen en de impact daarvan betreffen een dergelijke uitzonderlijke situatie. Dit is ook de reden dat overheden en toezichthouders in Europa, Nederland en andere landen wereldwijd de uitgifte van een Corona-voucher steunen. De Corona-voucher is in deze crisis een tijdelijke oplossing, die een redelijk en gerechtvaardigd evenwicht biedt tussen de belangen van consumenten en reisorganisaties. 

Kan ik annuleren?

De boeking of reservering die u aangaat is wettelijk. Een herroepingsrecht (de zogeheten bedenkperiode) van 14 dagen, is niet van toepassing op de overeenkomsten die u sluit met Ouddorp Connection. Wij raden u sowieso aan om een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Op onze diensten zijn deze voorwaarden van toepassing. Punt 5 gaat over annulering.

Aankomst- en vertrekdagen

In het voor- en naseizoen hanteren we flexibele aankomst- en vertrekdagen.
De wisseldag in het hoogseizoen vrijdag of zaterdag, afhankelijk van het type huis.
Op zondag is er geen aankomt, alleen vertrek.

Wat zijn de aankomst en vertrektijden?

U kunt uw woning betrekken vanaf 16.00 uur.  U ontvangt 2 weken voor aankomst een email met alle benodigde informatie.

Uitchecken doet u vóór 10.00 uur. M.u.v. de zondag, dan mag u om 13.00 uur vertrekken.

Wat is bij de huurprijs inbegrepen?

De kosten van energie, bedlinnen, eindschoonmaak zijn in de huurprijs inbegrepen en ziet u terug op uw reserveringsoverzicht en/of factuur. Toeristenbelasting wordt apart op de factuur berekend.

Waarom is bedlinnen verplicht?

Wij streven naar kwaliteit en hygiëne. Naast dat het gemakkelijk is voor u, is het ook hygiënisch.

Kan ik extra’s bijboeken, zoals kindermeubilair?

In de meeste huizen zijn al kinderbedjes aanwezig. Mocht dit niet het geval zijn, kunt u deze altijd bij ons huren. Maar andere optionele extra’s om uw vakantie nog comfortabeler te maken.

 • Kinderbed excl. kinderbedlinnen €  10,00
 • Kinderstoel € 5,00
 • Handdoekpakket € 6,50
 • Keukenpakket € 4,50
 • Opgemaakte bedden bij aankomst € 15,00

Tot welke leeftijd verblijven kinderen gratis?

Kinderen tot 1 jaar verblijven gratis. Let op: niet in iedere woning zijn standaard kinderbedden en stoelen aanwezig, deze kunt u altijd bij ons huren.

Hoe kan ik betalen?

Betalen kan heel gemakkelijk en snel, wanneer je de boeking afrond krijg je de mogelijkheid om online een betaling te doen via verschillende betaalmethoden, u kan ook per bankoverschrijving betalen.

Kan ik ook een optie nemen op een accommodatie?

Via de zoek en boek kunt u een vrijblijvende optie nemen op een accommodatie die 5 dagen geldig is, als u de optie niet bevestigd dan vervalt de optie automatisch.

Kan ik Wifi gebruiken in de accommodatie?

In iedere accommodatie is Wifi aanwezig. Mits anders aangegeven!! Het wachtwoord vindt u in de accommodatie.

Is het toegestaan om bezoekers te ontvangen?

Uiteraard is bezoek welkom. Verblijft u in een huis waar meer personen zijn toegestaan, dan geld het aantal personen van uw boeking. Dan kunnen de bezoekers zelfs overnachten. U dient dit wel altijd vooraf te melden, hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht zoals bedlinnen en toeristenbelasting. Mocht er bij controle geconstateerd worden dat dit niet is doorgegeven, zullen deze kosten alsnog worden verhaald. Het maximumaantal personen mag nooit overschreden worden, i.v.m. veiligheidseisen.

Wat zijn de huurvoorwaarden?

U vindt onze voorwaarden hier.

Wordt er een borg gevraagd?

Ja, wij vragen borg voor onze woningen

Waar is de borg voor?

Wij als verhuurder, willen graag een beetje zekerheid, dat u als huurder verantwoordelijk omgaat met de vakantiewoning die u heeft gehuurd.

Als u voorzichtig omgaat met de vakantie-accommodatie, en geen schade toebrengt aan eigendommen van de verhuurder, krijgt u aan het eind van de periode de borg teruggestort.

Laat het netjes achter

Als uw vakantie erop zit zorgt u ervoor, dat u de vakantiewoning achterlaat zoals u erin gekomen bent.

 • Afgehaalde bedden
 • Lege vaatwasser
 • Schone openhaard (indien aanwezig) en of BBQ
 • Afval is weggebracht.
 • Sleutel terug in sleutelkluis (of ingeleverd in het geval van persoonlijk ontvangst)

Wij vertrouwen erop, dat u onze huisregels naleeft, zodat wij de borg kunnen terugstorten. Bij het niet naleven van de huisregels, zullen wij helaas de kosten hiervoor moeten inhouden van de borg.

De extra tijd die er nodig is om bedden aftehalen, vaatwassers leeg te ruimen etc. zullen wij inhouden op basis van de ingediende rekening van het schoonmaakteam.

Schade

Een ongelukje kan gebeuren, maar meldt dit direct, zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken.

Kan ik mijn reservering wijzigen?

Alles is afhankelijk van beschikbaarheid. Maar in de meeste gevallen is dit mogelijk en erg gemakkelijk te regelen. U kunt uw boeking wijzigen door contact met ons op te nemen of een email te sturen naar; Booking@ouddorpconnection.nl

Ik heb mijn creditcardgegevens al doorgegeven, maar ontvang nu toch een rekening. Hoe kan dat?

Bij een boeking via een touroperator (Booking.com etc.) wordt om uw creditcardgegevens gevraagd. Echter betaalt u niet via een creditcard. Deze gegevens worden als garantie gevraagd. Daarom ontvangt u van ons een factuur, waarmee u een aanbetaling en/of restbetaling kan doen.

Zijn huisdieren toegestaan?

Afhankelijk van de accommodatie zijn huisdieren wel of niet toegestaan. U kunt zoeken
op Vakantiehuizen met hond. Voor accommodaties op het Noordzeepark geldt een
maximum van 2 honden per woning.

Worden er extra kosten voor een huisdier gerekend?

Ja, er worden extra kosten gerekend indien u een huisdier meeneemt, de extra kosten worden vermeld tijdens het reserveren.

Ik ben iets kwijt of verloren. Waar kan ik dit melden?

Meld direct als u iets mist via de email booking@ouddorpconnection.nl of bel ons even.

Onze Schoonmaakdienst controleert en reinigt de woning na vertrek. Gevonden zaken worden meegenomen naar de opslag en zullen maximaal 2 weken worden bewaard.