Kabbelaarsbank

Port Zélande ligt op het plateau van de Kabbelaarsbank in het midden van de Brouwersdam. De dam verbindt de schiereilanden Goeree-Overflakkee (Zuid-Holland) en Schouwen-Duiveland (Zeeland) en maakt deel uit van de 'Deltawerken'.
U krijgt het hier moeilijk met kiezen.

Kiest u voor een wandeling langs het Grevelingenmeer (het grootste zoutwatermeer van Europa) door de natuurlijk aangelegde groenpartijen of kiest u voor een wandeling langs de rand van de Noordzee en laat u tijdens een rustpauze het fijne zand door uw vingers glijden of gaat u voor een verwenmoment in het Wellnesscenter, wat u kunt combineren met een bezoek aan het subtropisch zwemparadijs Aqua mundo met zijn spectaculaire glijbanen of slentert u door de winkeltjes in de fraai aangelegde binnentuin van het nabijgelegen Center parcs.

Restaurants, strandtenten en een supermarkt bevinden zich op loopafstand en in de directe omgeving kunt u terecht voor fiets- en bootverhuur,  de speeltuinen en watersportbenodigheden.

De Brouwersdam is een terechte hotspot en wijd en zijd bekend als het 'Eldorado' voor kite- en windsurfers en strandzeilers. Het biedt een fascinerend schouwspel waar u als toeschouwer van zult genieten.

De marina Port Zélande, gelegen aan het Grevelingenmeer, behoort tot een van de mooiste en modernste  jachthavens van Nederland.

De zeil- en surfschool biedt naast het zeil- en surfaanbod ook nog een bijzondere attractie: De Waterjump-glijbaan.

Kabbelaarsbank

Vakantiehuizen Kabbelaarsbank

Vakantiehuizen Kabbelaarsbank(4)

Vanaf
€ 1.756
€ 1.295

Port Zélande Marina 4.05 - Ouddorp - Kabbelaarsbank

Zuid-Holland, Ouddorp
6Ja613
  • Wasmachine
  • Slaapkamer op BG
Vanaf
€ 2.720
€ 2.220

Port Zélande Marina 2E - Ouddorp - Kabbelaarsbank

Zuid-Holland, Ouddorp
1011024
  • Wasmachine
Vanaf
€ 2.720
€ 2.220

Port Zélande Marina 2D - Ouddorp - Kabbelaarsbank

Zuid-Holland, Ouddorp
1011024
  • Wasmachine
  • Slaapkamer op BG
Vanaf
€ 2.720
€ 2.220

Port Zélande Marina 2C - Ouddorp - Kabbelaarsbank

Zuid-Holland, Ouddorp
1011025
  • Wasmachine