Om van uw vakantie in Zuid-Holland de perfecte ervaring voor het hele gezin te maken, hebben we belangrijke informatie over de regio verzameld. Het wacht op je:

  • Interessante feiten over Ouddorp & omgeving
  • Tips voor de beste excursiebestemmingen in de regio
  • Onze suggesties voor spannende activiteiten tijdens uw verblijf

Onze vakantieparken & vakantiewoningen zijn het ideale uitgangspunt voor activiteiten in Ouddorp & activiteiten in de provincie Zuid-Holland. Boek eenvoudigweg online bij ons en geniet van de voordelen van de regio.

Wetenswaardigheden over de provincie Zuid-Holland & Ouddorp

Een van de meest populaire vakantieregio's in Nederland is Nederland met zijn directe toegang tot de Noordzee. Daarom is de provincie Nederland perfect voor een ontspannen vakantie alleen, met z'n tweeën, met kinderen of met honden. Het gematigde klimaat in de regio zorgt ervoor, dat het in de zomer niet te warm wordt en in de winter niet te koud. Een vakantie in Zuid-Holland is in elk jaargetijde een bijzonder genoegen.

Ouddorp in Zuid Holland

In Zuid-Holland, op de grens met Zeeland, ligt het eiland Goeree-Overflakkee, waar het kleine vakantieoord Ouddorp ligt. Als u daar een vakantiehuisje boekt op een van de vele vakantieparken of direct in het dorp, staat niets een perfecte vakantie in Nederland in de weg. Vanuit Ouddorp kunt u tal van uitstapjes maken naar de beste bezienswaardigheden en attracties in de regio.

Vakantie in Nederland aan het water

Wanneer u een vakantie in Zuid-Holland boekt, denkt u aan strand & zee. De regio heeft er genoeg. Onze accommodaties in Ouddorp zijn zo gunstig gelegen dat u in een mum van tijd de Noordzee kunt bereiken. U zult heerlijk ontspannen dagen doorbrengen op kilometerslange zandstranden.
De nabijheid van de Noordzee en de zandstranden maakt Ouddorp tot een ideale plek voor een vakantie met uw hond. We hebben vakantiewoningen gemarkeerd waar viervoeters welkom zijn.

Onze persoonlijke tip: reserveer fietsen bij uw vakantiehuis uit ons aanbod. We werken samen met een lokaal fietsverhuurbedrijf dat de fietsen direct bij uw accommodatie aflevert.

Heeft u  genoeg inspiratie opgedaan voor uw verblijf in Ouddorp? Boek dan hier uw vakantie in Zuid-Holland online en probeer onze recreatieve suggesties voor uzelf uit!