Take your moment

Met Wait geniet u tijdens uw gehele verblijf van een moment voor uzelf. Krijg toegang tot + 1.000 digitale tijdschriften, boeken en luisterboeken via uw eigen telefoon en tablet.

Bestel Wait tijdens het boeken van uw vakantie of doe dit later in Mijn Omgeving. Ook na het inchecken is dit nog mogelijk. Voor toegang betaalt u eenmalig 4,95 per persoon. U kiest zelf voor hoeveel personen u de app aanschaft. Direct na het boeken ontvangt u een e-mail waarna u de app alvast kunt downloaden.

wait

Toegang tot meer dan 1000 tijdschriften, boeken en luisterboeken

Met veel enthousiasme kondigen we onze samenwerking met Wait aan. De Wait app biedt lezers op locatie toegang tot de beste tijdschriften, boeken en luisterboeken. Door de samenwerking hebben onze gasten vanaf heden de mogelijkheid om gebruik te maken van de Wait app tijdens hun verblijf via Ouddorp Connection. Het voordeel? Onze gasten hoeven niet meer te slepen met verschillende tijdschriften en boeken, maar hebben onbeperkt toegang tot meer dan duizend titels via hun tablet of smartphone. 

De Wait app bij Ouddorp Connection

Het aanbieden van de Wait app is onderdeel van het optimaliseren van onze klantenservice, iets waar we continu aan werken. We zijn er in deze dan ook van overtuigd, dat de app voor veel gasten een meerwaarde is en het verblijf nog aangenamer maakt. 

Onze gasten kunnen de app eenvoudig online bijboeken voor €4,95. Dit wordt vervolgens automatisch doorgevoerd in ons boekingssysteem Booking Experts, waardoor het gelijk wordt gekoppeld aan het verblijf. Na het inchecken ontvangt de gast een e-mail met inloglink, waarna hij/zij tot het moment van uitchecken toegang heeft tot de WAIT app.   

Wat zijn de voordelen van Wait?

De app biedt u verschillende voordelen, zoals:

  • Mobielvriendelijke leesfunctie
  • Actuele en voorgaande edities
  • Boeken voor jong en oud 
  • Boeken van bekende schrijvers en bestsellers
  • Educatieve boeken en vele andere genres
  • Meer dan 300 luisterboeken
luisteren